Totalt antall sidevisninger

mandag 14. november 2011

Laks/ørret- og karripanne

Laks/ørret- og karripanne

Da er jeg tilbake igjen med fiskerett nr. 2 på rappen. Man anbefaler jo faktisk å ha fisk minst to ganger i uka. Da er det greit å variere litt slik at man ikke bare spiser ordinær kokt eller stekt fisk. I dag skal jeg vise dere en Ørret- og karripanne.


2 porsjoner
2 fileter av laks eller ørret
1 løk
1 ss olje
1 ss rød karripasta
1 dl vann
1 dl crème fraîche
½ ts salt
1 bunt fersk gressløk
-
Skjær fisken i små terninger
Skrell og finnhakk løken
Fres løken forsiktig i oljen










Tilsett karripastaen og la den surre i ett par minutter











Hell i vannet og bland alt med crème fraîchen
Legg i terningene med fisk og dryss salt over











La det putre og koke under lokk i ca 8 minutter
Hakk gressløken og strø den over
-
Serveres med kokt ris eller pasta attåt


Bon Appetit

2 kommentarer:

  1. Mmm, det så jo lekkert ut. Denne skal jeg prøve ut ganske fort. Får man tak i rød karripasta på vanlig butikk?

    SvarSlett