Totalt antall sidevisninger

onsdag 9. november 2011

Torskefilet med parmesan, avacado & rucola

Hei igjen :-)
Noen uker siden sist nå, men en travel fotball-høst har gjort sitt til at det nå har gått noen uker siden forrige innlegg. Men nå er jeg tilbake ,og skal nå og neste uke presentere 2 hverdagsretter av fisk, som tar ca 30 minutter å lage. En rett med torsk og en med ørret. Jeg skal begynne med torsken i kveld.

Torskefilet med parmesan, avacado & rucola











2 porsjoner:
4 ss hvetemel
Salt & pepper
2 stk torskefilet
2 egg
50 g revet parmesan
1 avakado
Rucola salat
4 ss olivenolje
Saften av  1 sitron

Salaten:
Skrell avakado, del den i to, ta ut steinen og skjær den i skiver på langs

Bland avakadoen og rucolasaltaten med olivenolje og sitronsaften.
-
Fisken:
Bland mel, salt og pepper.
Pisk sammen eggene i egen bolle
Riv parmesan eller bruk ferdig revet og ha det i egen bolle
Vend torskefileten først i melblandingen
Dypp torskefiletene så i de sammenpiskede eggene
Og til slutt i den revne parmesanen. Pass på at filetene er godt dekket
Ha olivenolje i en varm panne, og stek filetene gyllenbrune, ca 2-3 min på hver side
-
Anrett salaten ved siden av fisken på tallerkenen.

Bon Appetit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar